Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Folytatódik a munka

2012.09.13. 00:07 >>>> Bear >>>> RETRO, KONZOL-RETRO, SZGEP-RETRO >>>> : 22101 : 0


A hosszú nyári szünetnek vessünk véget ezzel a bejegyzéssel, munkába állunk ismét, pár változással. Sikeresen lezajlott a költözésünk, annak ellenére, hogy a segítséggel jelentkezők többsége cserben hagyott minket, kénytelenek voltunk magunkra (és a zsebünkre) utalva megoldani a problémát... Azonban a költözés sikerült, a rendszer már bő 1 hete az új helyen fut, mi nem találtunk benne hibát, reméljük Ti sem.

A szünet alatt azonban volt idő szervezkedni, örömmel jelenthetjük be, hogy rohamtempóban (legalábbis az eddigiekhez képest) fog bővülni a lap archívum. Három bősz covboy szállt szembe az ezres nagyságrendű scannelendő oldalszámmal, munkájuk hamarosan tapasztalható lesz, örök hála nekik (majd a végén bronzba öntjük őket, csak előbb csinálják meg) a segítségért. Mindent azonban még ők sem képesek megtenni az archívum feltöltéséhez keresünk alap HTML-ben jártas segítő kezet a lapok sablonjainak elkészítéséhez.

Ha pedig már a segítségnél tartunk, egy szem hírezőnk néha vöröslő ujjait is kisegíthetné időnként valaki, hír és bemutatni való akadna mindig, csak nem győzzük kiszolgálni a nagyérdeműt. Gyere próbáld ki magad, hátha pont te leszel Fritz Teufel vagy éppen Grabowski a jó munkás ember (macska) Safranek mellé.


Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.